Leasevergelijken.nl

Wat is Private Lease?

Met private lease rij je een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag zonder rekening te houden met kostenposten zoals afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen. Je hoeft alleen maar te tanken en eventuele boetes zelf te betalen! Je hoeft dus geen auto te kopen of in te ruilen, je leent deze als het ware tegen een vooraf vastgesteld bedrag. Veel consumenten vinden dit een fijne gedachte en daarom is private lease razend populair!

Watch Video

Goed om te weten...

Wat zijn de voordelen en nadelen?

Nog even dit...

Flexibiliteit

  • Bepaal zelf de looptijd (1 tot 5 jaar)
  • Kies de kilometerbundel die bij jou past
  • Lease een nieuwe of occasion auto

Bekijk deze aanbiedingen!

Dacia Spring Leasen

Dacia Spring

v.a. € 326 Per maand

Snel leverbaar
Elektrische auto
Scherpe Prijs

opel corsa-e leasen

Opel Corsa-e

v.a. € 406 Per maand

Zeer gewild!
Elektrische auto
Samenstellen naar wens

peugeot 108 leasen

Peugeot 108

v.a. € 221 Per maand

Snel leverbaar
Jong occasion deals!
Korte looptijd mogelijk

tesla-model-3-leasen

Tesla Model 3

v.a. € 604 Per maand

Samenstellen naar wens
Nieuwe elektrische auto
Snel Leverbaar!

Veelgestelde vragen over Private Lease

private lease

Bij kopen betaal je het volledige bedrag voor de auto en ben je eigenaar van de auto. Bij private lease betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de auto gedurende een bepaalde periode, meestal 2 tot 5 jaar.

Het maandbedrag van private lease omvat meestal de kosten voor verzekering, onderhoud, reparatie, wegenbelasting en afschrijving van de auto.

Aan het einde van het leasecontract kun je de auto teruggeven aan de leasemaatschappij of het leasecontract verlengen. Soms is er ook een optie om de auto tegen een vooraf afgesproken prijs over te kopen.

Meestal moet je een vast inkomen hebben om in aanmerking te komen voor private lease. Sommige leasemaatschappijen accepteren echter ook zelfstandigen en mensen met een tijdelijk contract.

Een negatieve BKR-registratie kan invloed hebben op de acceptatie van een private leasecontract. Het is belangrijk om dit vooraf te bespreken met de leasemaatschappij.

In sommige gevallen is het mogelijk om een leaseauto te delen met anderen, maar dit moet vooraf worden besproken en goedgekeurd worden door de leasemaatschappij.

In de meeste gevallen is het gebruik van een leaseauto voor Uber of andere vormen van ride-sharing niet toegestaan. Het is belangrijk om de voorwaarden van het leasecontract hierop na te kijken.