Leasevergelijken.nl

Alle voertuiggegevens op 1 plek...

Kenteken Check?

Check je auto online en voorkom een dure miskoop!

Schadeverleden

Benieuwd of je auto die je op het oog hebt, schade heeft gehad? Check nu schades, APK afkeurpunten, reparaties op kentekenniveau die in de database geregistreerd staan. Heeft een voertuig een WOK melding (wachten op keuren) in het verleden gehad? Dan is dit zichtbaar in het schaderapport, waarbij ook schadebedrag, schadedatum en de positie van de schade wordt vermeld.

Eigenaren historie & NAP

Doe de kenteken check en krijg inzicht in volledige Nederlandse eigenarenhistorie. Een voertuig die vaak van eigenaren wisselt kan vraagtekens oproepen. Bij import auto's is de Nederlandse historie pas inzichtelijk nadat de auto ingevoerd is. Bekijk alle RDW voertuiggegevens en NAP om te checken of de kilometerstand klopt en logisch is. Waarom zou je het risico willen lopen om opgelicht te worden? Controleer snel en betrouwbaar!

GRATIS Kenteken Check

Bij Leasevergelijken.nl wordt je doorverwezen naar onze partner waar je gratis en vrijblijvend informatie over alle voertuigen die bij RDW bekend staan, kunt opvragen! Door op gele nummerplaat te klikken, kan je elk geregistreerd voertuig in Nederland d.m.v. kentekencheck vinden. Uit privacy redenen van iedere bezoeker en van iedere voertuighouder in Nederland wordt alleen niet gevoelige informatie getoond, oftewel de "algemene informatie".

Wist je dat...

in Nederland bijna 15 miljoen kentekens actief zijn?

De top 10 best verkochte automerken in Nederland (2022): Kia, Volkswagen, Toyota, Peugeot, BMW, Hyundai, Renault, Skoda, Audi en Opel!

En de top 10 best verkochte elektrische modellen (2022): Skoda Enyaq iV. Tesla Model Y, Peugeot e-208, Kia e-Niro, Audi Q4 e-tron, Kia EV6, Volkswagen ID.4, Cupra Born, BMW i4 en Audi e-tron.

0 Jr geleden

Eerste Nederlandse nummerbord

0 Jaar

Bestaat RDW al

< 0 miljoen

Geregistreerde kentekens

Check deze artikelen!

scooter leasevergelijken.nl

Rijbewijs B ook voor scooters!

Wist je dat als je een Rijbewijs B hebt, dat je dan geen geen aparte bromfietsrijbewijs of examen hoeft te halen? Je krijgt het rijbewijs AM automatisch bijgeschreven op je rijbewijs. Let op! Helm is nu altijd verplicht!
apk leasevergelijken.nl

APK is verlopen en nu?

Nadat de APK is verlopen, mag je auto nog max. 8 weken stilstaan op de openbare weg. Je krijgt in deze periode de tijd om je auto opnieuw voor apk aan te bieden. Na deze periode loop je het risico om een boete te krijgen!

Hoeveel laadpalen heeft Nederland?

Nederland heeft in 2023 ruim 100.000 publieke laadpalen en ruim 3000 publieke snelladers. Daarmee behoort Nederland tot de top van Europa. Daarnaast zijn er ook veel thuisladers voor de deur of opritten.
motorrijtuigenbelasting nederland

Geen wegenbelasting voor een EV?

Inderdaad! Je betaalt tot en met eind 2024 geen motorrijtuigenbelasting voor een volledige elektrische auto. Plug-in hybride auto's (<50 gr per km CO2 uitstoot) krijgen 50% korting op de motorrijtuigenbelasting t/m 2024.
leasevergelijken.nl

EV met grootste elektrisch bereik?

De Mercedes EQS heeft momenteel de grootste elektrisch bereik. Volgens WLTP 746 km en in praktijk 560 km. Betreft een grote auto uit het F segment en is verkrijgbaar vanaf € 127.897,-. Hij heeft een accucapaciteit van 107.8 kWh.
mercedes glc 300e

PHEV modellen met grootste bereik?

Top 5 PHEV modellen met grootste elektrische actieradius: Mercedes GLC 300e met 130 km, Range Rover Sport P400 met 113 km, Mercedes S450e met 112 km, Mercedes GLE 350e met 98 km en Volvo S90 Recharge met 89 km